به گزارش قدس آنلاین به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت، با دریافت پروانه بهره برداری آسفالت و آغاز به کار خط تولید سنگ شکن راک، کارخانه آسفالت شهرداری کلانشهر رشت مورد بهره برداری قرار گرفت.
مسعود نصرتی شهردار رشت با قدردانی از تلاش همه همکاران شهرداری به خصوص سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری رشت در به روز شدن کارخانه آسفالت اذعان داشت: اگر این کارخانه بخواهد آسفالت تمام شهر را پوشش دهد باید نقطه ضعف خالی بودن انبار رفع و انبار پر شود تا در روزهایی که شرایط آسفالت معابر و شوارع مهیا است تولید و توزیع آسفالت را به صورت بهینه داشته باشیم.
شهردار رشت، تجهیز آزمایشگاه را امری ضروری برشمرد و اذعان داشت: آزمایشگاه رکن اساسی کارخانه آسفالت است و ضروری است که در این مکان آزمایشگاهی مجهز با متخصصین امر در این مکان جهت ارتقا کیفیت اسفالت لحاظ شود.
وی بر ضرورت حضور یک کارشناس متخصص و علمی در کارخانه آسفالت تاکید کرد و اذعان داشت: شایسته است برای افزایش درآمد و کاهش هزینه شهرداری بسیاری از کارها را خودمان انجام دهیم. هرچند نباید بر پیمانکاران خرده گرفت و از آنجایی که پیمانکاران دیر به پول خود می رسند، مجبورند قیمت کار را بالا ببرند.
شهردار رشت، با تاکید بر اینکه کارخانه آسفالت شهرداری رشت تفاوتی با کارخانه های بخش خصوصی ندارد، یادآور شد: کارخانه آسفالت شهرداری رشت، قابلیت تولید روزانه ۱۲۰۰ تن آسفالت مرغوب را دارد بنابراین شایسته است تا شهرداران مناطق مدیران مناطق درخواست آسفالت خود را ارتقا دهند و پیمانکاران مناطق نیز بیش از پیش درخواست مجوز داشته باشند.
تاکید بر ارتقای تقاضای آسفالت مناطق با توجه به توان تولید
نصرتی با اشاره به محدودیت زمان در فصول پاییز زمستان تصریح کرد: امروزهیچ مانعی برای برداشت آسفالت وجود ندارد و هردو کارخانه آمادگی تولید و توزیع آسفالت را دارند لذا باید با ارتقای تقاضای آسفالت از سوی مدیران مناطق به جای تقابل باید به فکر مدیریت به ویژه در خصوص نوار حفاری دستگاههای زیرساختی بود.
سید امیر حسین علوی با اشاره به نگاه همه جانبه به سازمان عمران تصریح کرد: نگاه شخصی من به سازمان عمران فقط دید داشتن به صورت کارخانه آسفالت نیست و باید همه حیطه های وظیفه و عملکرد آن توجه داشت.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تاکید بر نقایص کیفی سنوات گذشته گفت: امروز شایسته است با عزم و اراده جدی به وجود آمده در کنارهم مشکلات موجود را رفع کنیم.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به هزینه شهرداری در راه اندازی مجدد این کارخانه و تغییرات لحاظ شده در هربخشی یادآور شد: امروز کارخانه آسفالت به یک رکن تبدیل شده و بنابراین باید با شناسایی فرایندها و نیازها و تعمیر و نگهداری از سوی معاونت و مدیریت شهرداری به شفاف سازی دقیق پرداخته و کارخانه آسفالت را تبدیل به یک منبع درامد شهرداری نمود.
سید امیرحسین علوی با تاکید بر قابلیت درآمد زایی کارخانه آسفالت شهرداری رشت، گفت: تا عید نوروز فرصت کمی مانده است و صبر مردم هم حدی دارد. باید زمینه را به گونه ای فراهم کرد تا میهمانانی که در تعطیلات عید به شهر ما ورود می کنند ما را به واسطه مدیریت ضعیف به باد انتقاد نگیرند.
نظر شما